Cursussen o.l.v. Olga Majeau

Cursussen

Ben je op zoek naar een persoonlijke, korte, maar intensieve één- of tweedaagse schrijftraining om je manuscript van de grond te krijgen of om in z'n algemeenheid meer te leren over creatief schrijven? Als auteur geef ik jou, één op één, een schrijfboost met intensieve feedback op je tekst en krijg je tips over benodigde schrijfaspecten voor jouw verhaal.

INVESTERING één-op-één-schrijftraining
Eendaagse (10-16 uur): 495,-
Tweedaagse (10-16 uur): 950,-
Dit is inclusief voorbespreking van je plannen, revisie van je synopsis + 6.000 woorden tekst vooraf, bespreking en herschrijven, instructies, opdrachten en lunch tijdens de sessiedag(en).
Wil je meer weten? Mail me op olgamajeau@gmail.com
De datum of data bepalen we in overleg.

Ook het komend jaar geef ik les voor kleine groepen aan de Querido Academie. Zowel de basiscursus creatief schrijven als de masterclass Familieverhalen en de Meesterproef. Verder geef ik les aan de Schrijversacademie in de specialisatie Familieverhalen. Wil je daar meer over weten? Kijk even op de websites.

Hieronder enkele reacties van cursisten:

- De begeleiding door Olga was super! Ze was altijd op tijd, goed voorbereid, liet geen moment onbenut, hield zich aan de afspraken mbt feedback, gaf ook goede feedback en is gewoon een heel prettig persoon. - C.S.

- Ik vond de begeleiding van Olga Majeau heel prettig en zeer goed, zo ook de sfeer in de les en de feedback van de medestudenten. Het is voor mij een eerste opzet naar mijn doel het verhaal van mijn vader te kunnen vertellen. - V.I.

- Ik ben heel tevreden met de begeleiding door Olga Majeau. Ze sluit heel goed aan bij wat ik nodig had, is doortastend en betrokken. - K.R.

- De sfeer is leuk, we dagen elkaar uit en merken dat het niveau telkens weer stijgt. Dit alles zou zéker anders zijn gegaan zonder de aanwezigheid van Olga Majeau, wat hebben jullie met haar een superdocente in huis! Ze sprankelt, is scherp, weet waar ze over praat en maakt het elke keer weer leuk en uitdagend. Is royaal met het geven van feedback, alles wordt goed uitgelegd en uitgebreid onderbouwd. Daarnaast neemt ze duidelijk de tijd voor je als je hulp nodig hebt.- R.E.