4-daagse Schrijfcursus Boekhandel Logica

Boekhandel Logica organiseert in samenwerking met Olga Majeau:

Schrijven op woensdagavond

Voor wie?

Heb je plannen om te schrijven – een blog, korte verhalen, een familieverhaal, een boek – en zou je daar graag in korte tijd stappen in willen maken en je schrijfniveau naar een hoger plan tillen, dan is er voor jou de cursus Schrijven op woensdagavond.

Waar en wanneer?

Verdeeld over vier woensdagavonden kom je van 19.00 – 22.00 uur in kleine, vertrouwde setting samen in Boekhandel Logica, hartje IJsselstein. De groep bestaat uit maximaal zes deelnemers. Op 6 februari wil ik met de eerste groep van start. De andere data zijn 20 feb, 6 maart en 20 maart.

De cursus

In de cursus komen de verschillende aspecten die onmisbaar zijn bij het schrijven van een goed verhaal aan bod. Tussen de lessen door maak je thuis een opdracht die voorafgaand aan de volgende bijeenkomst zowel door de docent als door je medecursisten van feedback wordt voorzien. Voorafgaand aan de cursus stuur je, indien je die al hebt, je verhaalintentie, je leerdoelen en een klein stukje tekst.

Docent

Olga Majeau is auteur bij uitgeverij Querido. In 2015 verscheen daar Een schitterend isolement. Het boek werd vertaald in Duitsland en Hongarije. Olga geeft les aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, de Querido Academie en de Schrijversacademie. Haar tweede boek verschijnt in de zomer van 2019.

Kosten

De kosten voor deze vier avonden bedragen €375,- exclusief BTW. Betaling geschiedt uiterlijk drie weken voor aanvang van de cursus. De cursus gaat door bij voldoende aanmeldingen.
Voor vragen en aanmeldingen, klik hier.