het hoofd leegmaken

IV. SchrijfWORKSHOP|online| zo. 5 september|10.00 – 13.00

In Geen categorie by Olga MajeauLeave a Comment

IV.
SchrijfWORKSHOP|online| zo. 5 september|10.00 – 13.00

Een paar fijne vakantieweken sloot ik af met een schrijfweek in het huis van een vriendin die vlakbij bij het strand woont. Ik had mezelf een straf ritme opgelegd: vroeg op, strandwandeling, ontbijt, schrijven, dutje al naar gelang het lijf daarom vraagt, iets gezelligs doen met mijn dochter die mee was, eten koken, filmpje met dochterlief, geschreven scène nog eens langslopen, herschrijven en niet te laat slapen.
Het liep natuurlijk elke dag iets anders dan voorzien, maar ik voel me weer opgeladen voor het nieuwe school- /cursusjaar en heb ook nog eens werk verzet voor boek 3. En het allerfijnste: ik was tevreden met wat ik teruglas! (Dat ben ik zeker niet altijd.)

En nu is het tijd om me voor te bereiden op de workshop van zondag 5 september. Nog steeds online, via Zoom.
We gaan kijken naar een zelfgekozen kunstwerk en daarover schrijven met een duidelijke kijkinstructie en schrijfinformatie voor- en achteraf.
Je krijgt een korte vooropdracht en hoeft geen schrijfervaring te hebben. Het hoeft vooral ook niet ‘GOED’, laat staan briljant te zijn; het gaat om schrijfplezier hebben, schrijfinzichten opdoen, en tevreden zijn met wat je straks terugleest van jezelf.

Meedoen aan de schrijfworkshop Schrijfduik in een kunstwerk? Stuur me een mail voor meer informatie: olgamajeau@gmail.com

#workshop #online #kunst #schrijven #schrijver #creativiteit #creativewriting #schrijf

Leave a Comment